Mospanelen

Bij ons kunt u exlusieve mospanelen kopen die dienst doen als wandversiering en dergelijke. Onze natuurlijke en groene wanden zijn gemaakt van 100% echt mos, afkomstig uit IJsland. Dit wordt gefabriceerd door Freund Gmbh Company en wordt bevestigt op tien millimeter dikke (MDF) panelen.

Het mos geeft een unieke sfeer, is geluidsdempend, en geeft uw interieur een natuurlijke uitstraling! Het mos is vijf tot zeven centimeter hoog. Dit wordt schoongemaakt en bewaard in een speciaal proces en vervolgens handmatig behandeld en bevestigd.

Het mos is in vijftien verschillende kleuren verkrijgbaar en vraagt geen water of onderhoud. Het is in vele maten en soorten verkrijgbaar, zoals patronen, logo’s of andere afbeeldingen.

Een echt alternatief is “do it yourself” mos verkrijgbaar op flexibele panelen van 3 mm dik, waardoor iedere vorm wand bekleed kan worden. Het mos is 4-6 cm hoog. De flexibele panelen met 100% IJslands mos zijn perfect om zelf te bevestigen.

De panelen zijn verkrijgbaar in standard maten: 380 x 580 mm. Een pakket bevat 5 panelen, ongeveer 1,1 m2.

Op deze pagina zie je een aantal voorbeelden van beschikbare panelen. Neem contact met ons op voor een compleet overzicht van het assortiment mos panelen.

Enkele voorbeelden